Продукція

|
Вони чимось схожі до варено-копчених, проте смак та технологія приготування різниться. Інші пропорції м’яса, консистенція, набір спецій, час коптіння і як результат - смачна, запашна, соковита та корисна ковбаска. Саме напівкопчені ковбаси - невід’ємний атрибут бутерброду.
|
 |
Найпопулярніший серед споживачів різновид ковбаси. Її виготовляють із просоленого фаршу та варять при температурі близько 80 градусів. Варені ковбаси не завжди виготовлені з однорідного фаршу, часто складники комбіновані. Такі ковбаси можна їсти хоч щодня. Асортимент цієї смачної та поживної ковбаски в ПП Лужного - величезний. Ковбаску до смаку собі зможе підібрати кожен.
|
 |
Таку ковбаску спочатку варять, а потім піддають копченню. Містить варено-копчена ковбаса більше спецій, ніж варені ковбаси. На відміну від варених ковбас, у яких фарш - суцільна масса, варено-копчена може складатися з дрібних шматочків визначеного розміру. Як добавки використовуються молоко, вершки, борошно та шпик. Така ковбаска засмакує кожному.
|
 |
Відносяться до варених ковбас, але їх так полюбили споживачі, що заслуговують вони на окреме місце. Це улюблена страва і дорослих і дітей. Сосиски та сардельки виготовлені з однорідного фаршу. Смак залежить від спецій та способу приготування. Сосиски та сардельки від ПП Лужного - запашні, смачні та соковиті. Головне ж - вони з натурального та свіжого фаршу, а тому не лише поживні, а й корисні.
|
 |
Ця група виробів приваблює багатьох покупців. Таке м’ясце та м’ясні вироби - привертають увагу не лише виглядом, а й запахом. Соковита шинка, ніжний бочок, копчена птиця та багато іншого можна знайти в асортименті ПП Лужного. А головне - усе це коптиться на натуральній деревині без будь-якої хімії.
|
06 |
Невід’ємна частина раціону людини. Ніжне та дієтичне м’ясце птиці, смакуватиме і в ковбасці і в вигляді копчених, смажених, запечених, приготованих на грілі ніжок, крилець та цілих тушок. Хрумка скоринка, соковите м’ясо, ніжний аромат...Така страва пасуватиме до будь-якої події та до кожного столу.
|
07 |
Хлібець - давня українська страва. Основа - фарш. Проте, в залежності від рецептури можуть бути й інші доповнення (борошно, яйця, молоко, крупа). Збагачують смак натуральні спеції. Хлібці в основному запікають.
Фарш потрібен в багатьох стравах. Звичайно можна самому сидіти й перемелювати м’ясо. Але навіщо? Свіжий та якісний фарш зі свинини, гов’ядини чи навіть птиці, можна придбати в м’ясопереробному цеху Ємелівки.
|
|